Verken blended business modellen
Icoon Checkbox
Bezoek een sociaal-circulaire hub
Icoon Pijl
Maak kennis met maatwerkbedrijven voor jouw activiteiten
Icoon Vlag

En nu is het aan jou...

Verken blended business modellen

Klassiek is een maatwerkbedrijf een onderaannemer om een afgelijnde taak uit te voeren. Dat kan, maar er is meer mogelijk. Bij blended business models bestaat het verdienmodel uit de nuttige inbreng van de verschillende partners, zoals arbeidskrachten, expertise en productiemiddelen. De lasten en lusten verdeel je en je draagt een gedeelde eindverantwoordelijkheid in het verdienmodel.

Wil je een blended business model uitwerken? Deze tools en templates helpen je daarbij. Je leest er meer over op de website van Departement Werk en Sociale Economie.

 

blended business modellen
Blended business moddellen

Vind de partner die bij jou past

In Vlaanderen werden maar liefst twaalf lokale hubs opgericht rond sociaal en circulair ondernemen. Deze zijn hét aanspreekpunt voor lokale ondernemers die de brug willen slaan tussen circulaire en sociale economie. Ze bieden je inspiratie, matchmaking met (maatwerk)bedrijven en ondersteuning. Zoek de hub die bij jou past. Ook op doeners.be vind je heel wat maatwerkbedrijven.

Voor meer info over samenwerken met maatwerkbedrijven kan je ook terecht bij koepelorganisaties HERW!N en Groep Maatwerk en de website van de Vlaamse Overheid.

Je kan ook overwegen om zelf een medewerker met een arbeidsbeperking aan te werven of tewerk te stellen via individueel maatwerk.